top of page

What we do

Image by Maurits Bausenhart

Dry Cutting

Knip specialiseert in snits op maat van de klant, waarbij we ons laten leiden door ons gevoel voor mode en trends. 

Hoewel net afgestuurd en nog een rookie in het vak, had Liesbeth een gedistingeerde visie die ze wou laten spreken. Ze studeerde bij in Londen en New York om zich het kleuren en knippen meester te maken. Hierna begon ze al gauw haar eerste mini-salon, daar legde ze zich toe op dry-cutting. 'Droogknippen geeft een bepaalde geleefdheid aan het haar die je niet kan creëren wanneer je nat knipt. Door droog te knippen zien we beter hoe het haar van de klant zich zal gedragen wanneer het nieuwe kapsel erin zit.'

12 jaar later bestaat Knip nog steeds, op een nieuwe locatie en met een uitgebreid team. Het Knip team schoolt zich regelmatig bij om op de hoogte te blijven van wat er leeft in de wereld van mode, hair en lifestyle. We houden ervan ieders individuele sterktes en ideeën in ons team te bundelen, en zo keer op keer prachtige resultaten te bekomen. Always a team effort bij Knip!

Color bar

Duurzaamheid definieert onze kleurtechniek en stijl. We zetten in op kleuren die lang meegaan en natuurlijk ogen. Hier onze populairste behandelingen even op een rijtje:

Beach Blonde

We geven je haar het jaar rond een zomers tintje. Door een combinatie van foiling en freehand balayage creëren we de ultieme beachy blonde kleur. Perfect voor blondines die verlangen naar het blond haar van hun kindertijd. Denk Claudia Schiffer of Kate Moss. 

Honey Dew

Perfect voor iedereen die zijn eigen kleur wilt opfrissen. We plaatsen enkele subtiele highlights die een zonnige glow aan het haar geven maar zeker niet heel uitgesproken zijn. Geeft een boost aan dof en futloos haar. 

Sun-kissed Beauty

Supermodel-lokken die er luxueus-casual uitzien. Deze low-maintenance kleuring werkt voor iedereen. Bij deze soort balayage gaan we voor een rooty finish die soft uitgroeit en veel highlights rond het gezicht. We brengen meer diepte in je natuurlijke kleur op een subtiele en frisse manier. De sunkissed-beauty formule kan ook voor brunettes. 

Crazy Colors

Voor onze avontuurlijkste klanten! Ooit gedroomd van roze, blauw of groen haar? It's all possible... but it's a process! Bij deze kleuroptie wordt het haar volledig of gedeeltelijk ontkleurd, dit is de vertrekbasis voor je crazy color. We werken met (meerdere) toners/kleurpigmenten om de perfecte fantasiekleur te bekomen. Dit soort kleuring vraagt veel tijd, aandacht én aftercare, so better get comfy in your chair!

Laat bij het maken van een afspraak zeker weten dat het om een 'crazy color' gaat zodat we genoeg tijd voorzien.

Tinting

Voor wie volledige grijsdekking wil, met net dat ietsje meer. We combineren rootkleur met (freehand) highlights voor een intense kleur perfect voor jou.

Gloss treatment

Fris je kleur op zonder highlights of een permanente kleuring. Onze glosses zijn beschikbaar in verschillende kleurschakeringen of zonder pigment, ze geven terug glans aan je haar en verzorgen het. Goed voor wie meer diepte in haar kleur wil, glans of een subtiele nieuw tintje. 

Image by Jakob Owens
caique-silva-J2AQPhKzUpc-unsplash.jpg
bottom of page