top of page

Summer essentials

Image by Mar Cubillos

Beach hair on the go

Deze producten geven je haar surf girl looks in no time. Gebruik onze hair resort spray op droog of nat haar, en schud even door elkaar, voor een salty net-van-het-strand effect.

Of neem de killer waves spray voor onze signature 'beach waves'. Spray op bijna droog haar en laat vervolgens in een dotje drogen of gebruik voor het stylen met de krultang voor een extra nonchalant effect.

 

Gebruik bedroom hair of fresh hair voor extra hold en volume.

 

Sluit af met een beetje shimmer shine op de lengtes en vang het zonlicht op met je haar voor een golden glow. Summer proof hair guaranteed!

Nourish

Door al die sea, sun & fun wordt ons haar snel droog, het goed verzorgen is dus een must! Onze go-to in dry times is zeker en vast de restore. Deze parel is super veelzijdig, het ontdoet het haar van vuil, en voedt het heel diep en intensief. Skip shampoo en conditioner en laat 5 minuutjes inwerken op handdoekdroog haar of gebruik 's nachts als masker en spoel 's ochtends uit als intensieve treatment. Dit proteïnerijke product doet de rest!

Voor extra voeding kan je vertrouwen op de leave in repair, een andere topper! Dit super herstellend product laat je gewoon inwerken op handdoekdroog haar, uitspoelen is niet nodig! Kan ook perfect voor na een duik in de zee of het zwembad.

Houdt het hoofd koel met onze balancing wash. Die versterkt het haar en houdt de hoofdhuid in balans. Geen extra talgproductie dus in de zomer!

Blondines of gekleurde brunettes kunnen in de zomer ook lustig gebruik maken van een blonde angel regime. Bescherm je haar tegen oranje en gele verkleuring en gebruik de blond angel shampoo of rinse. Gebruik ze puur of meng met een ander KM product.  

Girl in Swimsuit
Image by Ines Álvarez Fdez

Travel proof

Shop de speciale summer edition van je favoriete Kevin Murphy producten hier! Super schattige mini verpakkingen die gemakkelijk in je valies passen. No hassle! Spring op het vliegtuig en laat je vakantie beginnen...

bottom of page